fredag 30. november 2012

Begynt å pynte litt til jul

..... Men nisser er forbudt enda, de kommer frem siste uka før jul (ellers blir jeg så lei....). Adventstjernene og adventslysene er på plass. Bilder kommer seinere. Nå skal det vaskes i huset! God fredagskveld!

torsdag 29. november 2012

søndag 25. november 2012

Tjuvstart på førjulskosen

I dag tar jeg frem favoritt julekoppen, og gleder meg til å starte på adventspyntingen neste helg. Snart begynner cupfinalen, ribba står i ovnen og jeg skal kose meg med litt håndarbeid! God søndag!

søndag 18. november 2012

Litt rosa igjen...

...når rosene fra farsdagen står like fint enda. Duftlys fra signatur of Norway, skeidar, fikk jeg i gave. Det lukter vaniljeiskrem i hele huset bare en tar av lokket! Egentlig glad for at det finnes lokk til glasset!!

søndag 11. november 2012

Tante Ingeborgs "toska kake"

Her er ei enkel kake til pappaen i huset som ikke er så glad i marsipan- eller bløtkake! Min grandtante ( snart 93!) pleide å lage denne enkle versjonen av Tosca kaken!

Oppskrifta: 3 egg, 3 dl sukker, 3 dl mel, 100 gr smelta smør, 1ts bakepulver. Dryss på kokos på kaka før du steiker den på 170 grader i 20-30 minutter. Enkelt og nydelig til kaffen!

lørdag 10. november 2012

søndag 4. november 2012

torsdag 1. november 2012

Skapet på plass!

Endelig kom nøklene til bokskapet i posten, så vi kunne sette på plass alle de flotte, gamle bøkene etter barnas tipp oldefar!
Skapet er nydelig! Må bare skifte det ene glasset som ble knust på vei nordover.

Halloween

Litt Halloween hos oss i går!!