søndag 26. mai 2013

Sommer i Tromsø

I flere dager har det vært sommer her i nord! Og flere sommerdager er ventet i uka som kommer! Deilig. I dag har vært hagedag og kos ute. Jeg har gjort klart plassen der drivhuset skal stå. Det gjenstår å legge over duk og litt småstein. Må bare få tørke litt i leirjorden som var under plenen. Perfekt vær til å holde på med slikt arbeid. Gleder meg til drivhuset er på plass. Også et bilde av hus og hage badet i kveldsol. 

torsdag 16. mai 2013

Klar til 17. Mai!

Da var kaka ferdig, og nystrøkne klær henger klar til feiring av nasjonaldagen! Så kom Norge til finalen i gran prix og det  var vel skoi? Ha en flott feiring og god pinse! Her i nord gleder vi oss til sommertemperatur! 

tirsdag 14. mai 2013

Gleder meg!!

Om ikke lenge flytter dette lille drivhuset over i min hage!! Naboen har kjøpt seg et større, og spurte om jeg ville overta det!! Jippi! Det skal brukes som ei koselig utestue og til litt krydderplanter og pynt! Gleder meg veldig; dette blir årets hageprosjekt!

torsdag 9. mai 2013

Pjona pulsvotter til 17. Mai!

Her er siste design av meg... Pulsvotter til en eventuell kald nasjonaldag! Det er minstegutten som har fått dem, nå må jeg lage et par til!



mandag 6. mai 2013

Mariuspute ferdig!

Her er Marius puta! Det gikk fort å strikke, med dobbel sisu og pinne nummer 5!



søndag 5. mai 2013

Vårpuss!

I dag har vi (jeg og min kjære) gjort vårengjøring ute. Vi har spylt med høytrykkspyler ute i gården. Det ble rent og pent! I tillegg rydda vi uteboden og tømt den for tomflasker og sortert ut det som skal på søppelfyllinga og det som skal gis bort. Jeg skal slutte og samle på for eksempel klær vi ikke bruker og gi bort til UFF og til remiks. Da går alt til en god sak og vi får bedre plass og god samvittighet! Terrassen fikk seg også en vask og nå er det klart for utekos!